Kwaliteit voorop

Regioadviescentrum is een gerenommeerd financieel advieskantoor. De huidige eigenaar Edwin Loohuis is in 2004 gestart met een portefeuille van 0 klanten. Door te zeggen wat je doet en doen wat je zegt staat er heden ten dage een organisatie met specialisten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, bankzaken, belastingadviezen en nazorg. Ons kantoor opereert voornamelijk in Twente.

Om de kwaliteit te waarborgen nemen de medewerkers van Regioadviescentrum elk jaar deel aan de permanente educatie. Regelmatig verandert de wet- en regelgeving en hierdoor is het van belang op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

AFM
Regioadviescentrum beschikt over een vergunning van de AFM. Ons vergunningsnummer is 12016203.

 

Kifid
Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft komen we er altijd gezamenlijk uit onder het genot van een kopje koffie. Maar de mogelijkheid bestaat dat we een verschil van mening blijven houden. In dat geval is het prettig dat we aangesloten zijn bij het klachteninstituut Kifid. Kifid, zal de klacht altijd vertrouwelijk, deskundug en objectief behandelen.

 

Advieskeuze
Wij vinden het belangrijk om te vernemen wat onze klanten van ons vinden. Via www.advieskeuze.nl kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen we daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geeft het aan ons door. Wij staan pen voor opbouwende kritiek.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Regioadviescentrum maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie